ETS 2 – MAP OF RUSSIA AND BELARUS [RUSMAP] V2.5.0 – 1.50

Mod Açıklaması:
RusMap – çok detaylı bir haritadır ve oyunun kullanıcıları tarafından uzun zamandır beğenilmektedir. Gerçek hayatta birçok kamyon şoförü ülkeyi çok uzaklara seyahat etti! Transit olarak veya işte birçok şehri ziyaret etti. Belki bazı sürücüler için bu harita nostaljidir, bazıları için işin sadece başlangıcıdır, ama en önemlisi her birimiz RusMap haritasının hayranı olduk!

RusMap Özellikleri:
– Rusya (57 şehir) ve Belarus Cumhuriyeti (18 şehir) haritası.
– Rusya ve Belarus’taki yollar;
– Çok sayıda yeni şehir;
– Çeşitli nesneler ve mal teslim noktaları, şirketler.
– Yeni prefabrikler, modeller ve şirketler
– rusya’nin hari̇tadaki̇ yerleri̇
– güzel manzaralar, sürmek için harika yollar
– Gerekli DLC’ler: Going East DLC + Scandinavian DLC + Beyond the Baltic Sea DLC

v2.50’deki değişiklikler:
– En son oyun yaması 1.50’ye uyarlandı;
– Aldim@tor haritasının yazarından 1.50 yamasına bölgesel değişiklikler olmadan tam adaptasyon;
– Önceki sürümdeki hatalar düzeltildi.

Krediler
aldim@tor Yeni modellerin yazarı: Gricko. Kullanılmış modeller mario1961. Onun klipstoeun8839 haritalar için mükemmel modeli için minnettarım. Gricko’ya haritaların yapımındaki yardımları, tüm hataları ve eksiklikleri düzelttikleri ve oyunu atmosferik hale getiren yeni nesneler için özel teşekkürler. Vladzz-G’ye plakaların düzeltilmesi için teşekkürler. Sergey061, schura774, dimon_26, geohotin’e projeyi zor zamanlarda destekledikleri, uyarladıkları ve daha da geliştirdikleri için derin şükranlarımı sunuyorum.

Yapmcılar:
aldim@tor Yeni modellerin yazarı: Gricko. Kullanılan modeller mario1961. Haritalar için klipstoeun8839 mükemmel modeli için minnettarız. Haritaların yapımındaki yardımları, tüm hataları ve eksiklikleri düzelttikleri ve oyunu atmosferik hale getiren yeni nesneler için Gricko’ya özel teşekkürler. Vladzz-G’ye plakaların düzeltilmesi için teşekkürler. Sergey061, schura774, dimon_26, geohotin’e projeyi zor zamanlarda destekledikleri, uyarladıkları ve daha da geliştirdikleri için derin şükranlarımı sunuyorum.

İndirme Linki: Modu indir

RUSYA VE BELARUS HARİTASI [RUSMAP] V2.5.0 – 1.50 mod indir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir